Säljstöd

CoachingHar du behov av en försäljningschef men kanske inte ekonomi eller behov för att anställa en på heltid?

Ett alternativ som ger en långsiktig hjälp och som kan vara ett alternativ till ren coachning är ett Försäljningschefsabonnemang som fungerar som säljstöd, dvs stöttar er med mål, uppföljning och coachning. Ni utför själva alla kundaktiviteter och behåller därmed de viktiga relationerna med stöd och råd från Säljtoppen AB. Till förmånliga priser kan nu Säljtoppen AB erbjuda även mindre företag tillgång till ett professionellt säljstöd i den omfattning som du och ditt företag behöver, när det behövs.

Genom månadsabonnemang med flexibla användningsvillkor får företaget tillgång till en egen försäljningschef som arbetar för att utveckla företaget, öka motivationen och kompetensen. Denna tjänst kan naturligtvis kombineras med Säljtoppen ABs övriga tjänster.

stodMen inte nog med det vi erbjuder även:

  • Marknadsanalyser  Vi intervjuar dina kunder i syfte att få bekräftat det vi gör bra och att hitta förbättringsområden. Att använda en extern leverantör gör kunderna mera beskrivande och öppna i sina svar.
  • Organisationsanalys – Vi kan med en opartisk blick titta på er organisation och hjälpa er ta fram förbättringsområden för att öka försäljningen.
  • Coachning/Mentor – Många upplever ensamhet i sin roll i organisationen och ser stor hjälp att bolla olika frågor och situationer med någon utomstående. Vi jobbar självklart konfidentiellt i alla uppdrag men när det gäller coachning blir förtroendet för varandra extra viktigt för att samarbetet ska fungera.

Effekter

Ökad omsättning och resultat – Genom att kontinuerligt få stöd och hjälp från en specialist som inte är direkt involverad i den dagliga verksamheten ökar kundfokus och ger en tydlig prioritering på kort- och långskitiga sälj-aktiviteter. Forskning visar att coachning av personal som har affärskontakter leder till omkring 10% ökad omsättning. Vad skulle det innebära för dig?

Lämna ett svar