Kategorier arkiv: Försäljning

Strategisk marknadsutveckling / framgångsrik försäljning


Anmälan till utvecklingsprogrammet i samarbete med Almi Mitt är öppen. Sista anmälningsdag 9/8! Läs mer och anmäl dig och en kollega här! Programmet är fullt. Kontakta Säljtoppen AB för mera information.  

Fortsätt läsa...

Börja hösten med att förädla din försäljning!


När du är tillbaka från semestern full av energi hjälper vi till att fräscha upp kunskaper i en mycket prisvärd utvecklingsprocess arrangerad av Almi Mitt. Läs mer i Produktbladet. Anmäl dig och kollegor direkt här, antalet platser är begränsade. Sista anmälningsdag 9/8.

Fortsätt läsa...

Nytt avtal!


Idag har Säljtoppen AB och Almi Företagspartner Mitt AB skrivit avtal. Almi driver programmet Strategisk Marknadsutveckling där har ett kompetensbehov inom säljmetodik identifierats. Detta är ett av Säljtoppen ABs specialistområden varför ett samarbetsavtal nu slutits med första genomförande i augusti. Programmet består av tre heldagsträffar för processutveckling i workshop-form samt två […]

Fortsätt läsa...

Säljtoppen på LinkedIn och Facebook


Läs om några av våra erbjudanden på LinkedIn här. Gilla oss på Facebook

Fortsätt läsa...

Utbildning i Östersund


Nu är det hög tid att anmäla sig till vårens utbildning!

Fortsätt läsa...

Seminarium i Krokom 17/9


Tillsammans med Krokoms kommun och Företagarna håller Säljtoppen ett seminarium i strukturerad försäljning på temat ”Våga växa”.

Fortsätt läsa...

Flytta fram.


Den planerade resan till Göteborg nästa vecka har blivit framflyttad. Stora möjligheter öppnas med kalendern tom i fyra dagar.

Fortsätt läsa...